byanette

London

 • Skrevet: 14.09.2017
 • Klokken: 12:51
 • Kategori: Daily life

Hjemme igjen etter en liten tur til London. Jeg tok ikke like mange bilder som jeg hadde tenkt til, men noen ble det selvsagt. Den store shoppingen ble det heller ikke, men det mest fordi et kjøp tidlig på turen som sprengte store deler av shoppingbudsjettet mitt. Jeg skal vise dere den skatten senere, da den fortjener sitt eget innlegg. Nå må jeg snart gjøre meg klar, da jeg skal ut å spise lunsj/middag med en venninne. Jeg ville egentlig bare stikke innom for å si at jeg lever, jeg er hjemme og jeg har ikke glemt dere ♥

LagreLagre

 • Skrevet: 14.09.2017
 • Klokken: 12:51
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 3

10 ting jeg vil gjøre i september

 • Skrevet: 04.09.2017
 • Klokken: 22:32
 • Kategori: Daily life

Hvem er alle disse fine menneskene som klikker seg inn på bloggen min, til tross for at jeg er en elendig blogger som ikke fortjener et eneste klikk? Jeg vet jeg alltid skylder på at jeg har jobbet mye og at det "snart skal roe seg". Vel, det har ikke roet seg helt ennå, og de dagene jeg har hatt fri har jeg enten vært for utslitt til å få gjort noe fornuftig, reist hjem eller hatt planer som har fylt hele dagene. I dag har jeg for eksempel hatt fri, og isteden for å få gjort noe som helst fornuftig har jeg stresset over alt jeg burde gjort, og derav endt opp med å ikke fått gjort noe. Nesten. Vel, nok klaging. Her kommer min "10 ting jeg vil gjøre" liste for september. Måneden der det begynner å bli kaldt nok til å ta på seg de høyhalsete genserne, men ikke så kaldt at du må bruke ørten lag med ull for å holde varmen. Elsk ♥

⋅ 10 TING JEG VIL GJØRE DENNE MÅNEDEN ⋅

1. Stemme. Jeg mener kanskje dette sto på min liste i august også. Vel, jeg rakk ikke over det i august, men jeg skal selvfølgelig stemme før fristen går ut. Edit; jeg var faktisk og forhåndsstemte i dag, så nå kan jeg reise til London med god samvittighet. 

2. Sette opp et skikkelig budsjett, og følge det. En venninne sendte meg et genialt budsjett-oppsett som gjorde det å lage budsjett til en lek. Så når lønnen kommer skal jeg plotte inn alle tall og jeg skal endelig få en god oversikt. Om det fungerer for meg skal jeg definitivt dele det med dere! #økonomiskvrak

3. Kjøpe meg en skikkelig skrivepult. Jeg klagde jo over sittestillingen min i forrige innlegg, og jeg kjenner jeg får mer og mer vondt i ryggen av å sitte så krokbøyd som jeg nå gjør. Så i september skal jeg på IKEA og få kjøpt meg en skikkelig skrivepult. Jeg har også bestemt meg for hvilken jeg skal ha. Jeg må bare finne frem målebåndet og finne ut hvor stor den kan være. 

4. Kjøpe meg nytt kamera. Siden jeg ødelagte kameraet mitt da jeg var i Afrika har jeg lånt lillesøster sitt kamera. Og det er helt greit, men jeg savner virkelig bildene jeg klarte å ta med det gamle kameraet mitt, så denne måneden må jeg få kjøpt meg nytt. Helst før London slik jeg får tatt en del bilder mens jeg er der. 

5. Ta bilder mens jeg er i London. Jeg pleier alltid å glemme og ta bilder mens jeg er på reise. Skal virkelig prøve å være flink mens jeg er i London.

6. Blogge bedre. Jeg håper blogglysten kommer litt tilbake nå når jeg får meg et skikkelig kamera igjen. Haha, selv om jeg vet at det ikke bare er kameraet som har vært problemet, så hjelper det nok på blogglysten.

7. Ikke bli syk. Er det innenfor å føre dette opp på listen? Jeg har hatt to runder med sykdom i sommer og jeg nekter og bli syk i september også. Jeg skal doble opp vitamininntaket og pakke meg inn i store skjerf på flyet og på tuben i London. 

8. Lese kaninjegeren av Kepler. Har gledet meg som et lite barn til å lese den. Jeg elsker Kepler og syns h*n skriver noen fantastiske bøker, så gleder meg veldig til å starte på den boken. 

9. Trene. 2-3 ganger i uken. Helst skulle jeg trent mer, men let's be honest, det kommer nok ikke til å skje og jeg er for å sette meg oppnåelige mål, så da starter vi med 2-3 ganger i uken og sier meg foreløpig fornøyd med det. 

10. Kutte ut kjøtt, og fast food. Igjen. Etter sommer har jeg kommet inn i en dårlig rutine der jeg spiser altfor mye kjøtt og kjøper nesten all maten min ute. Kanskje du husker det, men før sommer klarte jeg så og si og kutte ut alt kjøttet fra kostholdet mitt, men den siste måneden har jeg bare spist mye mer enn vanlig. Så etter London er det helt stopp. Da skal det ikke kjøpes inn kjøtt og all mat skal lages hjemme. Er så utrolig dyrt og unødvendig å kjøpe mat ute hele tiden. 

 • Skrevet: 04.09.2017
 • Klokken: 22:32
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 2

Home office

 • Skrevet: 29.08.2017
 • Klokken: 14:39
 • Kategori: Daily life


HOME OFFICE INSPIRATION

Det er virkelig på tide jeg får gjort noe med denne kontor-situasjonen min. Akkurat nå har jeg plassert macen på et kjøkkenbord fra IKEA, så her sitter jeg i verdens dårligeste sittestilling og skriver. Er ikke akkurat den mest ideelle situasjonen, og siden jeg bruker en del timer foran macen burde jeg så absolutt ha en komfortabel skrivepult. Men jeg er så usikker på om jeg skal ha en hvit plate eller en svart. The struggles. Akkurat nå tror jeg kanskje jeg kommer til å gå for en hvit en. Med svarte ben. Lik den du ser på bilde i midten, men med noen andre ben. Vi får se. Fordelen med hvit er at evt kan male den om (når) jeg går lei.

Jeg skal også få opp sånne..smihjern/hønsenetting (haha, vet ikke hva jeg skal kalle det. You know what I mean) på veggen. Må bare finne noe i riktig størrelse først. Også har jeg veldig lyst til å male veggen. I en delikat rosafarge. Egentlig har jeg lyst til å rive panelveggene og få opp glatt vegg, men jeg har innsett at dette ligger nok litt frem i tid..Men etter London skal jeg definitivt begynne å spare slik at jeg endelig kan begynne å gjøre noe med oppussingsdrømmen som jeg har tenkt på i noen år nå. 

 • Skrevet: 29.08.2017
 • Klokken: 14:39
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 8

6 minutter

 • Skrevet: 07.08.2017
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Daily life

Processed with VSCO with a6 preset

6 minutter. 6 minutter før jeg må slå av pc'en og begynne å gjøre meg klar til jobb. Jeg jobber mye for tiden, noe jeg absolutt liker. Trives best når ting koker litt rundt meg, samtidig ser jeg frem til det skal roe seg en smule. Begynner å kjenne stresset litt på kroppen og har ikke helt tid til å bruke like mye tid på bloggen som jeg ønsker. 4 minutter. Jeg savner også det gamle kameraet mitt, det var virkelig gull verdt. Jeg hadde et Canon 700D, der skjermen kunne vippes ut. Visste ikke hvor viktig det var for bildene mine før det falt i bakken da jeg var i Afrika. Ødelagt. Nå låner jeg et kamera fra lillesøster, som er helt greit, men det er absolutt ikke 700D. Jeg tror kanskje jeg bare må bite i det sure eplet og kjøpe meg et nytt et. Jeg trenger den skjermen. 1 minutt. Nok prat fra min side. Nå må jeg gjøre meg klar for nok en arbeidsdag. Krysser fingrene for at denne dagen går fort og knirkefritt ♥

 • Skrevet: 07.08.2017
 • Klokken: 17:34
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 0

10 ting jeg vil gjøre i august

 • Skrevet: 04.08.2017
 • Klokken: 12:25
 • Kategori: Daily life

Åh, jeg syns disse listene er så morsomme. Selv om jeg ofte glemmer listene så ligger den helt klart i bakhodet og kverner, for når jeg går gjennom listen i slutten av måneden opplever jeg å ha nådd mesteparten av målene jeg har satt meg. Merkelig..Uansett, august! Hjertelig velkommen skal du være. Siste sommermåneden. En smule bittert, samtidig så gleder jeg meg. I fjor hadde jeg det for travelt til å nyte august, med skolestart og to jobber, så i år skal det bli godt å ikke ha noe skole og kun en jobb å forholde seg til. Jeg skal spise ute, gå fjellturer og bare kose meg ♥ Her er min liste for august. 

⋅ 10 TING JEG VIL GJØRE DENNE MÅNEDEN ⋅

1. Ta bedre vare på klærne mine. Uhm. Jeg skal ikke skryte på meg å være verdens mest ryddige person og klærne har det ofte med å havne på gulvet en liten stund før jeg tar de opp. Noe som gjør at Lex ofte ligger og snorker i de. Og før hun legger seg ned og snorker må hun grave litt for å få det komfortabelt rund seg. Ikke bra. Full skjerpings denne måneden. 

2. Finne den perfekte planleggeren. Jeg har prøvd utallige planleggere og har foreløpig til gode å bli skikkelig fornøyd med noen av de. Er nesten som å lete etter den perfekte mannen, eller kjole for den sags skyld. 

3. Spare penger. London calling neste måned og jeg ønsker selvfølgelig mest mulig penger i kofferten til den turen. Vi skulle egentlig reist denne måneden, men ble av forskjellige grunner nødd til å utsette det til neste måned. Helt greit spør du meg. Det betyr bare en ekstra måned å spare penger. 

4. Begynne på bokhyllen min fra IKEA. Jeg har endelig funnet en slags bokhylle som passer perfekt med de målene jeg så for meg. Det blir noen kasser du setter oppå hverandre. Jeg har en plan. Det blir kjempekult. Og det beste er at jeg kan kjøpe en og en "kasse" etter hvert. 

5. Trene. Jeg har meldt meg inn igjen i et treningssenter (igjen) og jeg har betalt ut året. Nekter å være støttemedlem nok en gang så det skal trenes og sommerkiloene skal svettes bort. Dette treningssenteret ligger relativt greit til med tanke på jobb og jeg kan fryse det i perioder når jeg ikke gidder. Men denne måneden har jeg som mål å trene minst 3 ganger i uken. Good luck liksom. 

6. Oppdatere spotifylistene mine. Spesielt Run bunny, run og It' not me, it's you hadde trengt en oppfrisking og sletterunde av de sporene jeg alltid hopper over. Med tanke på punkt nr. 5 trenger jeg oppdatert spilleliste. Ingenting som er mer motiverende enn litt ny musikk på ørene. 

7. Stemme. Det er jo Stortingsvalg i år og jeg kommer i år, som alle de forrige årene til å forhåndsstemme. Jeg stemmer aldri på valgdagen da jeg syns det er stress, og i år er jeg heller ikke hjemme. Men det er superviktig å stemme og jeg har allerede bestemt meg for hvilket parti jeg skal stemme på så null stress. Du kan forhåndsstemme fra 10. august forresten. 

8. Slutte å bruke vanlige kaffekapsler og gå over til traktekaffe igjen. Herregud, det er så unødvendig og dyrt med kapselkaffe, så nå skal jeg drikke de kapslene jeg har igjen før jeg skal pakke tassimo-maskinen min ned i boden. Jeg kommer til å beholde nespresso maskinen min til koffeinfri kaffe. Det har blitt en del kopper av det i det siste også så må prøve å kutte ned. Elsker kaffe!

9. Lage en liste over hva vi skal gjøre i London. Vi har alltid en ganske detaljert plan med hva vi skal gjøre, hvor vi skal spise og hvilke butikker som er viktig for oss. På den måten så får alle gjort det viktigste. Kanskje jeg skal dele listen på bloggen? Jeg har et restaurantvalg igjen og jeg googler meg ihjel for å finne noe som virkelig frister. Om du har noen Londontips så hyl gjerne ut i kommentarfeltet. Spesielt når det kommer til mat. 

10.  Blogge. Bedre. Mye bedre. Jeg vet jeg har latt bloggen forfalle i det siste og jeg ønsker virkelig å blogge bedre. I sommer så har rett og slett ikke tiden strukket helt til og jeg har prioritert andre ting, men i midten av august begynner jeg på den nye turnusen min og da skal det bli andre boller. Jeg lover. 

 • Skrevet: 04.08.2017
 • Klokken: 12:25
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 0

Monday blues

 • Skrevet: 31.07.2017
 • Klokken: 17:47
 • Kategori: Daily life

Dagens tredje kaffekopp. Det trengs for å si det sånn. Haha, jeg fant en ny serie i går som jeg begynte å se på, nemlig X on the beach. Paradise hotel kan bare gå å legge seg for å si det sånn. Kan trygt si det ble en smule sent.. Noen folk er jo bare helt fasinerende syke. Eller kanskje det bare er jeg som begynner å bli for gammel for sånt. Hvem vet.
Nå skal jeg straks gjøre meg klar for jobb. Jeg har heldigvis kun to uker igjen med denne hektiske jobbingen og jeg gleder meg litt til å være ferdig. Samtidig så vet jeg at jeg kommer til å savne det senere, for det kommer nok aldri til å bli så travelt igjen som det har vært i sommer. 

LET'S DO THIS. 2 WEEKS LEFT

LagreLagreLagreLagre

 • Skrevet: 31.07.2017
 • Klokken: 17:47
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 12

Siden sist..

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Daily life

...har jeg

- Nesten ikke brukt sminke
- Sovet. Masse. 
- Begynt på GossipGirl nok en gang. 
- Fikset neglene mine. 
- Sett ferdig sesong 4 av Game Of Thrones. 
- Letet meg ihjel etter et passende hotell i London. Og funnet et. 
- Vært våken om natten, sovet om dagen. 
- Spist altfor mye drittmat. 
- Fanget en legendarisk pokemon. 
- Begynt på en ny bok. 
- Vært masse ute i solen. 
- Blitt frisk. 
- Tatt disse fantastiske bildene på vei hjem.


Det er ikke ofte jeg stopper bilen for å ta bilder, spesielt ikke av naturen, men da dette synet møtte meg da jeg kjørte hjem i går ble jeg nødd til å kjøre inn til siden og forevige øyeblikket. Og gjett om jeg er glad for at jeg gjorde det. Jeg klarte faktisk ikke å bestemme meg for hvilke bilder som ikke var verdt å ta vare på, så her sitter jeg med 40 så og si like bilder! 
I dag er det offisielt den siste dagen av ferien min og i morgen er det tilbake til hverdagen med jobb og alt som hører med. Jeg kjenner jeg gleder meg litt til å komme tilbake til normale rutiner og komme ut av den ferieboblen som jeg har levd i den siste uken. Det har gjort godt med en uke fri, og jeg har vært ekstremt heldig med været, men nå ser det ut som om soldagene er over, og da kan jeg likegodt jobbe. Jeg har jo også London å se frem til i september. 
 

LagreLagre

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 17

45 kjappe

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Daily life

1. Hva har du på deg?
Den grønne kosebuksen min fra Afrika som jeg omtrent bor i. Og en grå basic t-skjorte fra H&M.
2. Har du noen gang vært forelsket?
Ja.
3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?
Nei, vil ikke påstå det. 
4. Hvor høy er du?
En plass mellom 176 og 178. 
5. Hva var det siste du spiste?
En 3-pk med bounty.. 
6. Hva var det siste du drakk?
Kaffe. Til å skylle ned bountyen med.. 

7. Er det noe du savner?
Nei. Egentlig ikke.
8. Svart eller hvit?
Definitivt svart.
9. Favoritt tv-show?
Friends og The Orphan Black. Kan nesten ikke tro at dette er den siste sesongen.
10. Favoritt band?
Vet ikke helt. Imagine Dragons kanskje. 
11. Har du piercing?
Nei. Har aldri hatt det behovet. Har ikke hull i ørene en gang.
12. Hva er din favorittsang?
Det endrer seg hele tiden. Elsker når jeg finner sanger som river litt i hjerterota, akkurat nå har jeg tre favoritter. 
Skin - Rag'n'Bone Man.
Lay my body down - Rag'n'bone Man
So good - Louisa Johnson 
13. Hvor gammel er du?
27 år! Snart the big 30!
Processed with VSCO with hb2 preset
14. Stjernetegn?
Jeg er en veldig typisk tyr. 
15. Hva ser du etter i en livspartner?
Ah..Han må kunne utfordre meg. Ikke være en pushover. At vi deler noenlunde de samme verdiene er også viktig. Ikke være så altfor selvhøytidelig, og så må humoren være på plass. Ikke minst. 
16. Favoritt quote?
Haha, "det er bedre å angre på noe du har kjøpt enn på noe du ikke kjøpte". Forklarer vel hvorfor jeg så og si alltid er blakk. 
17. Favoritt skuespiller?
Tatiana Maslany. Wow sier jeg bare. 
Sophie Turner.
Og Kit Harington.. ♥
18. Favorittfarge?
Jeg sier svart jeg om det er lov. Om det ikke er lov er det kanskje rosa. En dus rosa, på grensen mot gammelrosa. 
19. Høy eller lav musikk?
Det spørs veldig på situasjonen.
Ute og spiser med venner; lav
Kjører i bilen på en varm sommerdag med vinduene åpne; høy. Veldig høy. 
20. Hvor drar du når du er trist?
Enten så graver jeg meg ned under dynen og ser på serier. Helst Grey's Anatomy. Eller så jobber jeg. Fungerer like godt begge deler. 
21. Hvor lang tid bruker du i dusjen?
Minst mulig tid. 
22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?
Samme som øverst. Minst mulig tid. Om jeg skal på jobb bruker jeg rundt 20-30 minutter, om ikke 5 minutter. 
23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp?
Nei, men jeg innbiller meg at jeg ville vært innmari god til å sloss. 
24. Turn on?
Humor. 
25. Turn off?
Fulle mennesker som skal "fortelle meg en ting og to". 
26. Har du en frykt?
Jeg er ganske uredd, men jeg ble litt overrasket over å finne ut at jeg er en smule redd for høyder. Dykke med hai går helt fint, høyder derimot...
27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?
Husker ikke. Jeg gråter ikke så ofte, men når jeg gjør det er det ofte hunder med i bilde. 
28. Når gråt du sist?
Som sagt, vet ikke. 
29. Når sa du at du var glad i noen sist?
Ah, for en uke og to siden, da jeg var syk. Sendte snap til en venninne med "love you in case I die". Inspirert av #Girlboss, og det at jeg følte jeg var døden nær. 
30. Hvilken bok var den siste du leste?
Forbilde av Sophie Elise. 
31. Hvilken bok leser du nå?
Nøkkelvitnet av Jørn Lier Horst. Er foreløpig ikke overbevist. 
32. Hvilket tv-show så du sist?
Game Of Thrones. Har kommet til sesong 5 nå. Målet er å ta igjen den amerikanske sendetiden slik jeg kan se sesongfinalen i lag med resten av verden.
33. Hvem snakket du med sist?
Kristine. 
34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet?
Kollega/venninne. 
35. Favorittmat?
All mat er god mat spør du meg. Indisk, nachos med pulled pork (yum), pinnekjøtt, raspeballer osv. 
36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?
India, men har hørt det kan være veldig farlig. 
37. Hvor var du sist på reise?
Afrika. Ah, det er så kult!

38. Har du et crush?
Nei..Ikke atm.
39. Når kysset du noen sist?
This girl never kiss and tell. 
40. Når ble du sist fornærmet?
Sist søndag. 
41. Hva er favoritt godteriet ditt?
Jeg er ikke så veldig glad i godteri faktisk. Kanskje fudgen til CandyKing før de endret oppskriften. Skamme seg burde de. 
42. Spiller du instrumenter?
Nei, men jeg spilte klarinett i mine yngre dager. 
43. Hva er favoritt smykket ditt?
Jeg har et smykke fra Janne Køning der det står Bull. Elsker det. Eller så ønsker jeg meg knot armbåndet fra Céline, men er usikker på om det er verdt kronene. Har bestilt meg noe lignende fra Asos, så får vi se om jeg blir fornøyd med det. 
44. Hvilken sport gjorde du sist?
Kubb. Teller det? Haha.. 
45. Når var du med noen sist?
Kristine er sånn sett i etasjen over meg. Eller så ligger Lex og snorker vedsiden av meg.

LagreLagre

LagreLagre

 • Skrevet: 24.07.2017
 • Klokken: 13:34
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 6

Dagens frokost

 • Skrevet: 13.07.2017
 • Klokken: 13:43
 • Kategori: Daily life


God morgen! Er det innenfor å si det klokken 13 om formiddagen? Det er iallfall morgen for min del. Den siste uken har jeg snudd døgnet helt fullstendig. For første gang på lenge følte jeg meg faktisk ikke så aller verst når jeg våknet. Stemmen er nesten tilbake og feberen er helt borte kjennes det ut som, noe som passer ypperlig da jeg skal tilbake på jobb i dag. Ellers skal jeg bare slappe av i dag, se serier og scrolle gjennom pinterest. Dum som jeg er bestilte jeg meg negletime til klokken 9 i morgen tidlig, og jeg jobber til klokken 3 i natt. Så nok en gang blir jeg sittende der uten sminke, med kaffekoppen og gjespe som et dovendyr. Seriøst, Sandra har aldri sett den "normale" siden av meg, da jeg alltid har hatt en jobbnatt før timen. 

Dagens frokost ble noe så enkelt som yoghurt med granola og kokosterninger. For noen år siden fikk jeg lillesøster til å kjøpe alle kokosterningene hun kom over i Tyskland. Etter det spiste jeg meg rett og slett lei på det. Men jeg kunne ikke motstå fristelsen da jeg fant de på butikken her hjemme, så da ble det en pose med hjem allikevel. Og det er jo kjempegodt, men alt med måte. 
 

 • Skrevet: 13.07.2017
 • Klokken: 13:43
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 14

Et lite livstegn

 • Skrevet: 12.07.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Daily life

Hei dere. Jeg lever fremdeles. Tusen takk for alle god bedring meldingene jeg har fått, det varmer ♥ Jeg har nå vært syk i en uke og dette er vel den første dagen der jeg har følt meg en smule bedre. Endelig. Selv om jeg er redd for at halsbetennelsen kan ha utviklet seg til bronkitt, da jeg har vanskelig for å puste skikkelig, men den sorgen får jeg ta på mandag, da jeg er ferdig med antibiotikakuren. 
Uansett, nå ser jeg virkelig frem til å bli frisk, neste uke begynner jeg nemlig på ferien min og det ser ut som at været blir sånn noenlunde. Jeg skal forhåpentligvis få lest bøker, grille, spise pavlova og kose meg i solen. Planen var egentlig noen fjellturer også, men det ser kanskje ut som om de planene må legges på hyllen. Vi får se! Gleder meg uansett. 
                                       

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre

 • Skrevet: 12.07.2017
 • Klokken: 21:00
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 2

Calling in sick

 • Skrevet: 09.07.2017
 • Klokken: 13:58
 • Kategori: Daily life


Alle planene for denne helgen ble avlyst da jeg ble truffet av sykdom. Bah..Vi snakker feber, vondt i hele kroppen og ikke minst så har jeg mistet stemmen fullstendig. Dette er grunnen til at jeg er kjemperedd for å bli smittet av noe. Jeg blir alltid slått helt ut for telling. Nå ser det ut som jeg må krype til korset og komme meg til legen i morgen, da dette som sitter i meg helt tydelig ikke har tenkt til å gi seg uten kamp. Sukk. Kun 20 timer og 20 minutter til legekontoret åpner!

 • Skrevet: 09.07.2017
 • Klokken: 13:58
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 18

Denne helgen skal jeg..

 • Skrevet: 07.07.2017
 • Klokken: 11:11
 • Kategori: Daily life

1. Først og fremst jobbe
2. Sove med vinduet åpent
3. Drikke mange kopper med sort, sterk kaffe fra batman koppen min.  

4. Skifte på sengen. 
5. Se den siste episoden med Orphan Black og spise popcorn.
6. Vinne skrittkonkuransen vi har gående i helgen.
7. Ta en ekstra lang dusj. 
8. Vaske gulvet.
9. Bruke lite sminke.
10. Kose masse med Lexie. Hjerteknuseren min. 


11. Begynne på Harry Potter and the goblet of fire.
12. Spise sunt.
13. Ta ansiktsmaske.
14. Finne ut om jeg skal ha grønne eller blå fløyelsgardiner. 
15. Le. Massse. 

LagreLagreLagreLagre

 • Skrevet: 07.07.2017
 • Klokken: 11:11
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 6

Work before play

 • Skrevet: 05.07.2017
 • Klokken: 15:39
 • Kategori: Daily life

God morgen ♥ 

Det er kanskje en smule merkelig å ønske noen en god morgen klokken halv 4 om ettermiddagen, men siden jeg sitter her med dagens første kaffekopp fremdeles i pysjbuksen får jeg litt morgenstemning. Jeg har faktisk ikke vært oppe så altfor lenge heller, så det er kanskje ikke så rart. Nå skal jeg snaaart kaste meg rundt og gjøre meg klar til jobb igjen. "Work before play" er definitivt mottoet jeg lever etter nå for tiden, selv om det stikker litt på dager som dette da solen skinner som bare det. Er ikke så ofte det skjer i Bergen for å si det sånn. Men, det er bare så utrolig gøy og motiverende når lønningen kommer og akkurat nå har jeg jo London som må være den beste gulroten. 

LagreLagre

 • Skrevet: 05.07.2017
 • Klokken: 15:39
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 4

10 ting jeg vil gjøre i juli

 • Skrevet: 03.07.2017
 • Klokken: 14:50
 • Kategori: Daily life


God mandag dere. Jeg er allerede på min fjerde kaffekopp og er snart klar til å gripe uken fatt. Jeg jobber sent i dag og har heldigvis et par timer til før jeg må kaste meg rundt å gjøre produktive ting. Første uken i juli hæ? Kan du tro det? Tror juli må være en av favorittmånedene mine. Lange dager, fylt med mye gøy. I morgen skal jeg for eksempel på The Weekend konsert, noe som jeg gleder meg vilt til. Og som om ikke det er nok har yr lovt meg sol og fint vær. Her i Bergen. Det kan ikke bli bedre spør du meg. Ønsker dere alle en super juli og en super ferie ♥ 

 

⋅ 10 TING JEG VIL GJØRE DENNE MÅNEDEN ⋅

1. Lese flere bøker. Jeg elsker å lese, men det blir så altfor ofte nedprioritert til fordel for serier. Dessverre. Denne måneden har jeg som mål å lese den fjerde Harry Potter boken på engelsk. Herlighet som jeg elsker de bøkene og jeg kan nesten ikke forstå at det nå er 20 år siden den første boken ble utgitt. Snakk om å føle seg gammel. Uansett er det veldig gøy å endelig lese de bøkene på orginalspråket. 

2. Legge ut de plaggene jeg aldri bruker på Tise. Jeg har for eksempel en kjole fra H&M X Balmain som ligger ubrukt i kommoden og støver ned. Fullstendig unødvendig. 

3. Gå 10.000 skritt hver dag. Dette blir ikke en utfordring de dagene jeg jobber, de dagene jeg har fri derimot. Og om jeg har fri og det i tillegg regner blir det så absolutt en utfordring. 

4. Ikke kjøpe inn kjøtt. Jeg spiser kjøtt når jeg er ute og når jeg får det servert andre steder. Jeg kjøpte derimot ikke inn kjøtt en eneste gang sist måned. Dette tenker jeg å fortsette med. Ikke nok med at jeg og miljøet får det bedre, det går også mindre utover lommeboken min. Et av de beste sparetipsene mine må faktisk være å kutte ut kjøtt. 

5. Spare mest mulig penger. Nå er det bestemt at vi reiser til London neste måned og jeg gleder meg allerede utrolig mye. Elsker den byen. Og jeg ønsker naturlig nok å kunne kose meg mest mulig når jeg er der, derfor må jeg spare alt jeg kan denne måneden. Jeg har også et par litt (veldig) dyre ting som står på ønskelisten min og som jeg håper å få råd til. 

6. Spise nachos. Haha, jeg craver nachos. Med BBQ saus. La juli bli måneden der jeg spiser masse nachos.

7. Kjøpe nye gardiner. Jeg fant noen utrolig fine, tunge gardiner i fløyel sist jeg var på IKEA. Det er bare  to ting som stopper meg. Jeg vet ikke hvilken farge jeg skulle gått for, grønn eller blå? Og de var litt dyre. Jeg måtte hatt to pakker noe som kommer på rundt 1300 kroner, og det går ikke så godt overens med punkt 5 på listen min her. Samtidig så trenger jeg nye gardiner, siden ene gardinen min egentlig er et dynetrekk jeg har hengt opp óg jeg jobber natt og hadde virkelig trengt noen tunge, mørke gardiner som holder lyset ute når jeg sover på dagtid. 

8. Dra tørrmoppen over gulvet litt oftere. Selv om hunden min er så liten at hun kan passe i en veske røyter hun som en fullvoksen berner sennen. Det ser iallfall slik ut på gulvet mitt. Egentlig burde jeg moppe det hver dag, men let's be honest, det kommer nok aldri til å skje. Så derfor tar jeg høyde for typ hver 3 dag. Det burde jeg klare. Er så møkk lei den pelsen jeg finner over alt. 

9.Skaffe meg photoshop. Eller finne ut hvor jeg kan lage collager slik jeg selv ønsker. Eneste jeg kan er photoshop og det har jeg selvfølgelig mistet da min bærbare mac tok kvelden. Skal google meg ihjel for å finne et alternativ. Jeg bruker jo lightroom til å redigere bildene mine, så trenger egentlig ikke å betale i dyre dommer for å få photoshop. Er det kanskje noen som vet om et gratis alternativ til hvor en kan lage collager? 

10. Nyte ferien til det maksimale. I år har jeg en hel uke ferie og jeg har bestilt sol og sommer til den ene uken. Jeg skal være ute. Gå barbeint. Lese bøker. Grille og bare kose meg. Juli altså ♥

 • Skrevet: 03.07.2017
 • Klokken: 14:50
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 7

Slow mornings like this

 • Skrevet: 21.06.2017
 • Klokken: 12:47
 • Kategori: Daily life


God morgen. Dette er min første fridag på evig lenge. Eller, det stemmer ikke helt, jeg hadde jo noen dager fri sist uke, men da var jeg i Øystese. Så dette er min første fridag der jeg er hjemme og ikke har noen planer. Jeg har egentlig tusen ærend jeg burde gjort, men har valgt å utsette alt. Så i dag skal jeg være hjemme, vaske klær, leilighet, gå en lang tur med Lex om været tillater det og i kveld skal jeg spise altfor mye sushi mens jeg ser på Friends. 


I dag prøvde jeg meg på avokadoroser for første gang. Kan ikke si det ble 100% vellykket, da jeg tror avocadoen var litt for stor og litt for moden, men resultatet ble ikke så aller verst allikevel. Eller, hva syns du?

 • Skrevet: 21.06.2017
 • Klokken: 12:47
 • Kategori: Daily life
 • Kommentarer: 2
Anette

Hei! Jeg heter Anette. Er 27 år gammel. Bor i Bergen med hunden min Lexie, som er en pomeranian. Kameraet jeg bruker er hovedsaklig et canon 700D. Om du lurer på noe legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Follow

Kontaktinformasjon:


anette@hotmail.no


Search

Bloggdesign

hits