byanette

Tips│Armbånd

Jeg har lenge ønsket meg Celiné knot armbåndet, men har vært usikker på om det er verdt kronene. Smykker er ikke det jeg liker å bruke mest penger på, da jeg har det med å bli lei temmelig fort. Så da Cathinthecity postet bilder av et armbånd som var så og si helt likt Celiné sitt, til bare en brøkdel av prisen ble jeg nødd til å klikke det hjem. Og ikke nok med at du får armbånd, du får også to ringer med på kjøpet. Kjempefine spør du meg. Jeg er bare så utrolig fornøyd. Jeg har egentlig bare blitt enda mer glad i designet, så du skal ikke se bort i fra at jeg kjøper det orginale en dag allikevel. 

Du finner det her

LagreLagre

LagreLagre

 • Skrevet: 25.07.2017
 • Klokken: 18:03
 • Kategori: Anette tipser
 • Kommentarer: 14

Tips│Bryn

· Sourcils styler ·

Da var vi kommet til nummer 4 på listen min over ting jeg vil tipse om. Denne gangen ønsker jeg å tipse om denne, en slags øyenbrynmaskara fra Lancôme. Jeg vil nesten påstå at dette er det viktigste sminkeproduktet jeg har i toalettvesken min. Jeg pleier å buke denne til slutt, etter å ha formet brynene og lagt på litt farge, da bruker jeg denne til å "låse" brynene og de holder seg på plass resten av dagen. Denne er også genial til de dagene der jeg ikke orker å bruke noe særlig tid på sminke. Siden det er litt farge på denne trengs det egentlig ikke så mye mer. Det er også en perfekt størrelse på kosten, noe som gjør det lett å ikke ta for mye i, og gjør det lett å forme brynene. 

LagreLagre

 • Skrevet: 19.07.2017
 • Klokken: 21:02
 • Kategori: Anette tipser
 • Kommentarer: 4

Tips│Pillow mist

⋅ PILLOW MIST⋅Siden jeg jobber en del natt for tiden kan du trygt si at jeg til tider har en ganske *unnskyld språket* fucket opp døgnrytme. Det er ikke alltid lett å få sove etter en hektisk dag på jobb, spesielt ikke nå som det er så lyst ute, så for meg har denne flasken fra L'occitane blitt en liten livredder. Et par spray med denne pillow misten på sengetøyet mitt har en beroligende effekt og jeg klarer å slappe av og koble ut mye fortere enn hva jeg vanligvis ville gjort. Føler også jeg sover mye bedre de dagene jeg har husket å sprayet puten min med denne herligheten. Den dufter så rent og er med på å skape en avslappet atmosfære. Anbefales på det varmeste. 

LagreLagre

 • Skrevet: 04.07.2017
 • Klokken: 15:19
 • Kategori: Anette tipser
 • Kommentarer: 4

Tips│Sleep in a pen

TOUCHE ECLAT


Denne uken har jeg lyst til å tipse om en stor favoritt i sminkevesken min, nemlig YSL touche éclat som i år feirer 25 år på markedet. Og det feires med en liten tvist. Visste du at selv om denne pennen nå er 25 år gammel er det en av de mest solgte sminkeproduktene på markedet? Det selges en penn hvert 10. sekund. Det er også et av de mest prisvinnende sminkeproduktene, og den er flittig brukt av make-up artister over hele verden. Med tanke på 25-års dagen har rocket opp designet en smule, noe jeg elsker. Den ellers helt stilrene forpakningen blir nå prydet med stjerner. Denne limited editionen kommer innpakket i en gullpose proppet med små gullstjerner. Luv it. 
Vel, nå har sånn sett ikke designet så mye å si, det viktigste er jo produktet i seg selv, men det er jo ekstra gøy når favorittt produktene er innpakket i et fint design. Jeg hadde akkurat kjøpt meg ny, da denne limited editionen ble utgitt. Så da kjøpte jeg like godt en til med en gang. For meg er denne et must i sminkevesken så jeg kommer nok til å få brukt opp denne også. 

Dette er en concealer med highligter. Den gir et lys, fremhever ansiktsdrag og konturer, samtidig som den er fin til å bruke under øynene for å skjule tretthet og mørke ringer. Det er vel mest det jeg bruker den til. I tillegg pleier jeg å bruke litt på oppsiden av leppen for å gi et inntrykk av naturlig fylde. Nå skal det sies at denne egentlig ikke er brukbar til å skjule kviser og urenheter med, da den er lysreflekterende og da heller vil fremheve kvisene mer enn å skjule de. Selv om jeg leser noen produktomtaler av folk som bruker den til det også, selv bruker jeg den aldri til å dekke urenheter. Men for all del, det er jo bare til å prøve seg frem!

LagreLagre

 • Skrevet: 21.06.2017
 • Klokken: 01:04
 • Kategori: Anette tipser
 • Kommentarer: 2

Tips│Avocado eye cream

God kveld dere. Tenkte å tørke støv av den gamle tirsdagsspalten "anette tipser". Så planen er å tipse dere om en liten favoritt hos meg hver tirsdag fremover. Jeg elsker jo slike spalter selv, så er gøy å kunne dele mine favoritter med dere. Litt sent i dag riktignok, men det er fremdeles tirsdag så..!
Uansett, jeg tenkte å starte denne spalten med å tipse dere om Kiehl's avocado cream eye treatment. Etter jeg begynte i den jobben jeg nå har, har min interesse for sminke og hudpleie økt betraktelig. Og etter alt det positive jeg har lest om denne kremen, sto den høyt på listen over produkter jeg ønsket å prøve. Heldige som jeg er fikk jeg den i bursdagsgave av en venninne da jeg hadde bursdag i april. Og den har allerede rukket å bli en stor favoritt når det kommer til min hudpleierutine!


Denne kremen har fått toppscore hos de aller fleste store parfymeriene og jeg like fornøyd som de aller fleste kundene. Den gir mye fukt under øynene, trekker fort inn og ikke minst så har den redusert de mørke ringene jeg innimellom har under øynene grunnet altfor lite søvn. Den er ikke så altfor dyr og svært så drøy i bruk. Konsistensen er ganske tjukk og kremete, noe jeg elsker. Og ikke minst så er den lys grønn på farge. Akkurat som avokadoen ♥

 • Skrevet: 13.06.2017
 • Klokken: 22:50
 • Kategori: Anette tipser
 • Kommentarer: 8
Anette

Hei! Jeg heter Anette. Er 27 år gammel. Bor i Bergen med hunden min Lexie, som er en pomeranian. Kameraet jeg bruker er hovedsaklig et canon 700D. Om du lurer på noe legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Follow

Kontaktinformasjon:


anette@hotmail.no


Search

Bloggdesign

hits