byanette

6 ting om min uke #1

  • Skrevet: 18.06.2017
  • Klokken: 17:29
  • Kategori: Daily life

· Denne uken har jeg vært noen dager hjemme i Øystese. Mest fordi pappa hadde bursdag, hele 49 år har han rukket å bli! Snart den store 50 ♥ Så... Jeg har spist litt for mye kake denne uken, men pyttsann. 

· På fredag våknet jeg skikkelig fyllesyk. Det uten å ha drukket en dråpe. Hva er da poenget? Om jeg skal føle meg fyllesyk ønsker jeg i det minste å ha nytt alkohol dagen før. Kanskje et lite tegn på at jeg må roe ting pittelitt ned. 

· Jeg ble tilbudt høyere stilling der jeg jobber nå. Takket selvfølgelig ja til det! Gleder meg veldig til å komme inn i gode rutiner nå. 


· Neglene mine fikk jeg fikset på lørdag. Jeg gikk for en ganske frisk rosafarge i mandelform. Jeg blir bare mer og mer glad i de. Perfekt sommerfarge. Viser dere senere! I luv them. 

· Jeg fikk blusen jeg bestilte fra Zara, selvfølgelig passet den ikke til meg. I det hele. Så der blir det nok retur ja.. 

· Visste du at McDonalds har begynt å selge søtpotetfries? Jeg har iallfall vært innom McDonalds hver dag etter jeg fant ut av det. Elsker søtpotetfries! Beste jeg vet. En liten porsjon koster 25 kroner og du får de helt ferske siden det ikke er så mange som bestiller det ennå. Så egentlig burde jeg ikke delt dette med hele verden, men gode ting er ment for å deles ♥

Anette

Hei! Jeg heter Anette. Er 27 år gammel. Bor i Bergen med hunden min Lexie, som er en pomeranian. Kameraet jeg bruker er hovedsaklig et canon 700D. Om du lurer på noe legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Follow

Kontaktinformasjon:


anette@hotmail.no


Search

Arkiv

Bloggdesign

hits