byanette

Tips│Avocado eye cream

God kveld dere. Tenkte å tørke støv av den gamle tirsdagsspalten "anette tipser". Så planen er å tipse dere om en liten favoritt hos meg hver tirsdag fremover. Jeg elsker jo slike spalter selv, så er gøy å kunne dele mine favoritter med dere. Litt sent i dag riktignok, men det er fremdeles tirsdag så..!
Uansett, jeg tenkte å starte denne spalten med å tipse dere om Kiehl's avocado cream eye treatment. Etter jeg begynte i den jobben jeg nå har, har min interesse for sminke og hudpleie økt betraktelig. Og etter alt det positive jeg har lest om denne kremen, sto den høyt på listen over produkter jeg ønsket å prøve. Heldige som jeg er fikk jeg den i bursdagsgave av en venninne da jeg hadde bursdag i april. Og den har allerede rukket å bli en stor favoritt når det kommer til min hudpleierutine!


Denne kremen har fått toppscore hos de aller fleste store parfymeriene og jeg like fornøyd som de aller fleste kundene. Den gir mye fukt under øynene, trekker fort inn og ikke minst så har den redusert de mørke ringene jeg innimellom har under øynene grunnet altfor lite søvn. Den er ikke så altfor dyr og svært så drøy i bruk. Konsistensen er ganske tjukk og kremete, noe jeg elsker. Og ikke minst så er den lys grønn på farge. Akkurat som avokadoen ♥

mammaglede

13.06.2017 kl. 23:09
For noen pene bilder du har tatt! Jeg elsker blomstene du har med i bildene. Er kremen laget med naturlige ingredienser? Jeg har noen mørke ringer under øynene og det hadde vært fint å kanskje prøve ut kremen en dag. Håper du får en fin kveld videre og tusen takk for tips! :-)) Morsomt å lese sånne blogg innlegg. <3

Anette

13.06.2017 kl. 23:37
mammaglede: Hei, tusen takk for koselig kommentar! <3
Jeg søkte litt rundt det du lurte på og fant dette:
"? Kiehl's benytter hovedsaklig naturlige ingredienser i sine produkter, og ønsker å bruke milde og effektive ingredienser for å kunne garantere at produktene gir maksimal effekt og best mulig resultat. Vi bruker også enkle og resirkulerbare forpakninger, og oppfordrer folk til å komme tilbake med dem når de er tomme, sier Helene Borthen Ottosson, Brand Manager for Kiehl's Scandinavia."
Jeg legger også ved en link til ingredienselisten i kremen, da jeg ikke har helt kontroll på hva som er naturlige ingredienser og ikke.. :)

http://www.kiehls.com/creamy-eye-treatment-with-avocado/258.html

mammaglede

13.06.2017 kl. 23:56
Tusen takk for fin informasjon! Jeg elsker at de har resirkulerbare forpakninger det er fantastisk bra, altså! Flere produsenter skulle gjort det. <3 :-))

Anette

14.06.2017 kl. 00:07
mammaglede: Ja, føler at Kiehl's er et veldig troverdig og godt etablert merke <3

Victoria Larsen

14.06.2017 kl. 08:45
Flott tips! Denne ser super ut :-)

Anette

15.06.2017 kl. 23:42
Victoria Larsen: Det er den også! :)

Vilde

14.06.2017 kl. 16:39
Jeg sliter egentlig veldig lite med mørke ringer under øynene, men skal prøve å huske denne til en eventuell gang jeg føler jeg trenger det :))

Anette

15.06.2017 kl. 23:42
Vilde: Ja, den har iallfall vært gull verdt for meg!
Anette

Hei! Jeg heter Anette. Er 27 år gammel. Bor i Bergen med hunden min Lexie, som er en pomeranian. Kameraet jeg bruker er hovedsaklig et canon 700D. Om du lurer på noe legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Follow

Kontaktinformasjon:


anette@hotmail.no


Search

Bloggdesign

hits