ByAnette

B A T M A N

  • Skrevet: 09.06.2017
  • Klokken: 11:25
  • Kategori: Daily life


God morgen. Nå sitter jeg her med dagens første kaffekopp mellom hendene og oppdaterer meg litt på blogger og pinterest. Favorittrutinene mine ♥ Jeg har faktisk allerede vært å skiftet dekk, så da kan jeg iallfall krysse av en ting på juni listen min. Bilen vasket jeg også i går etter jobb, så nå må den bare shines innvendig så kan jeg sove med god samvittighet. 

I dag har jeg ørten småting på to-do listen min jeg må få gjort før jeg begynner på jobb i dag. Dess mer jeg får gjort i dag dess mer fri kan jeg ta i helgen. Eller, nå jobber jeg i helgen også, men da er det ekstra deilig å ikke måtte gjøre noe før jobb i det minste. Når jeg ser på kalenderen min for de neste ukene skjønner jeg ikke helt hvordan jeg skal komme meg gjennom ting, bare det å få fikset neglene ble vanskelig å finne tid til. Så den som må stå opp klokken 8 en lørdags morgen, det er nå meg. Nei, nå ble det mye syt og klaging over en luksus som egentlig ikke er nødvendig. 

..Shhh...I'm Batman..Nå skal jeg snart kaste meg rundt å få gjort ting. Skal bare ha en liten kopp til med kaffe. Jeg fikk akkurat melding om at jeg ikke ble trekt opp til eksamen så halleluja for det! Nå er jeg offisielt ferdig med skolen og bøkene skal leveres. E N D E L I G.

Victoria Larsen

09.06.2017 kl. 12:25
Så koselig stemning :)

Anette

09.06.2017 kl. 14:20
Victoria Larsen: Takk <3

Lilli

09.06.2017 kl. 16:57
Så stilig kopp :D

Anette

10.06.2017 kl. 02:01
Lilli: Ja, en favoritt hos meg :D
Anette

Hei! Jeg heter Anette. Er 26 år gammel. Bor i Bergen med hunden min Lexie, som er en pomeranian. Kameraet jeg bruker er et canon 700D. Om du lurer på noe legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Follow

Kontaktinformasjon:


anette@hotmail.no


Search

Arkiv

Bloggdesign

hits