ByAnette

s p ø r s m å l

  • Skrevet: 06.06.2017
  • Klokken: 12:25
  • Kategori: Daily life

Hva ville du bli da du var barn? 
Bortsett fra popstjerne som alle ville bli (og det ville jeg kun bli på grunnet gruppepresset som florerte. Jeg skjønte tidlig jeg ikke hadde noe sangtalent) hadde jeg et ønske om å jobbe i lekebutikk. Siden du da mest sannsynlig fikk lov til å leke med alle lekene etter stengetid.Tenk å få leke så lenge du ville med den mummihus utstillingen som sto i vinduet. 

Hvilken Friends karakter relaterer du deg mest til? 
Både Chandler og Phoebe kan jeg relatere meg en del til. Kanskje aller mest Phoebe. 

Liker du navnet ditt? Hvorfor/hvorfor ikke?
Det går i bølger. Jeg føler meg egentlig ikke som en "Anette", men jeg er vel mer en Anette enn en Beate iallefall. Takk for at pappa satt foten ned der. 

Hvor høy er du?
Usikker, men et sted mellom 177 og 179 cm.

Hvor høy var du da du var 10 år gammel?
Haha, det har jeg faktisk ingen anelse om, men jeg var over gennomsnittlig høy.

Hva er din "guilty pleasure"? 
Har mange, men elsker å ligge i sengen og se på Friends hele dagen. Elsker også å spise i sengen. Syns det å spise i sengen er veldig ekkelt, men samtidig veldig komfortabelt. 

Hva sparer du penger til akkurat nå?
Jeg planlegger en tur til London i august/september/oktober, så akkurat nå er det det pengene på sparekontoen min er ment til. Riktignok veldig lite penger som står der atm, men jeg skal jobbe mye i sommer, så det ordner seg forhåpentligvis. 

Te eller kaffe?
Kaffe. 

Er du en ekstrovert eller en introvert?
Jeg er en introvert med ekstroverte tendenser.

Hva er ditt halloweenkostyme for i år?
Pleier ikke feire halloween. Jeg er en av de som skrur av lyset, later som jeg ikke er hjemme og spiser alt godteriet som egentlig var ment til barna. Det skjer hvert eneste år. 

Søtt eller salt?
Salt.

Favoritt-app? (sosial media)
Er veldig glad i instagram. Og snapchat. 

Hvem var den siste personen du kysset?
Den siste personen som kysset meg var bestis. Den siste personen jeg kysset sier jeg ikke. This girl never kiss and tell. 

Hva er din favoritt frokost?
En stor kopp med kaffe. 

Når har du bursdag?
28.april klokken 23.23

Når startet du å blogge?
Husker ikke. 2006 kanskje. Jeg har hatt utallige blogger. De blir slettet med jevne mellomrom heldigvis. Hadde dødd om jeg kom over mine gamle blogger. 

Hva mener du om The Kardashians?
Før så elsket jeg de. Nå har fasinasjonen gått mer over i likegyldighet. Er fremdeles ganske stor fan av Khloe, men gidder ikke kaste bort tiden ved å se på serien deres lenger. 

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Som ikke tilstedeværende. Jeg har veldig lyst til å ha kul stil, men klarer det ikke. Ender derfor opp med ørten plagg som ikke passer sammen. Prøver å skjerpe meg, har veldig lyst på en gjennomført, klassisk stil. 

Hvilken hårfarge har du?
Blond. Mørk blond. Ønsker meg en kaldere blondfarge. På grensen til grå, men føler jeg er for gammel. Rosa hadde også vært kult. 

Hvilken farge er det på sokkene du går med?
Svarte. Alltid svarte. Ankelsokker. 

Hva er drømmejobben din?
Jeg vet ikke. 

Hund eller katt?
Hund.

Hva er det som gjør deg rar?
Hvor god tid har du? 

Kjendis-crush?
Av en eller annen merkelig grunn crusher jeg kun på kvinnelige kjendiser og akkurat nå synes jeg Madelaine Petsch som spiller Cheryl Blossom i Riverdale er utrolig vakker. Syns egentlig alle som spiller i den serien er usedvanlig vakre. Eller forresten Cole Sprouse har også vokst opp og blitt litt av en hunk. 

Meninger om røyk?
Tja, før så var jeg ganske nøytral og mente at alle som ville måtte få røyke. Nå kjenner jeg at røyk plager meg mer og mer. Hvorfor vet jeg ikke. Jeg mener fremdeles at folk skal få røyke, men visse hensyn burde kanskje tas. 

Vil du ha barn? Hvor mange eventuelt?
Nei, jeg kjenner ikke på behovet. 

Vin eller øl?
Vin. Helst rød. Fra Italia ♥

Anette

Hei! Jeg heter Anette. Er 26 år gammel. Bor i Bergen med hunden min Lexie, som er en pomeranian. Kameraet jeg bruker er et canon 700D. Om du lurer på noe legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet

Follow

Kontaktinformasjon:


anette@hotmail.no


Search

Arkiv

Bloggdesign

hits